Fotóstúdió

Modern és megbízható.

Az EAL ATS rendszer bővíthető egy fotó stúdió modullal. Erre a célra egy speciális fényképező stúdiót használunk, egy PC-t fényképezővel. Érintőkijelzővel és kártyaolvasóval is rendelkezik. A kártyánk olvastatása után a folyamat automatikusan elindul.

A kártya olvastatása után megjelennek a kártyatulajdonos adatai. Egy gombnyomásra a rendszer automatikusan elkészíti a fényképet, amit el is ment. Amennyiben a kártyatulajdonos nincs megelégedve a készült fényképpel, akkor többször is újból próbálkozhat, amíg egy olyan kép nem készül ami minden igényét kielégíti.

Az új alkalmazottak számára (akiknek még nincs kártyájuk) egy „fotó pin kód” adható, egyfajta recepciós funkcióként. Ezt amikor a személy adatait felviszi a munkatárs a rendszerbe, akkor kell megadni, hogy a fotó stúdiót tudja használni. Az EAL szoftverben a fénykép egyből megjelenik és mentésre kerül későbbi használatra. Az adatbázisban is tárolódik külső alkalmazásokhoz való felhasználásra. Lehetőség van közvetlenül a szoftverből elindítani az adatok és fénykép kártyára nyomtatását. Igény szerint hő- vagy retranszfer technológiát alkalmazó nyomtatóval szállítjuk.  

Kártyanyomtató

Fotóstúdió