EAL APELDOORN

 

Az EAL 1972 óta létezik és a hollandiai Apeldoornon kívül Belgiumban, Luxemburgban és Magyarországon is jelen vagyunk.

 

Az EAL portfólió fő elemei:

  • Teljesen hibrid hangrögzítő

  • Beléptető és jelző rendszer

  • Mozgó adat és GPS helyzetjelző rendszer

  • Megrendelő specifikus beléptetőrendszer és szoftver

Az EAL abban különbözik más beszállítóktól, hogy teljes mértékben „saját” termékekkel rendelkezik. A gyártás, valamint a szoftver és hardver fejlesztés is házon belül történik. Ez lehetővé teszi az EAL számára a teljes függetlenséget a piacon, ezáltal minden esetben teljesíteni tudjuk a megállapodás során vállaltakat. Másoktól eltérően nem kell további megállapodásokat kötnünk a végső beszállítóval. Ennek a felállásnak köszönhető, hogy a fejlesztésünk mindenkor könnyen elérhető.

Annak ellenére, hogy az EAL teljes mértékben „tulajdonolt” termékekkel foglalkozik, azzal is tisztában vagyunk, hogy nem vagyunk egyedül ezen a pályán a világban. Ezért üzleti érdekünk, hogy ha és amennyiben szükséges külső eszközökkel való kapcsolati interfészt hozzunk létre, legtöbbször ügyfeleink kérésére. Így partnereink maximális rugalmasságot kapnak, mivel a különböző technológiák használata nemcsak lehetséges, de készen áll a használatra ahol és ahogy azt a megrendelő igényli.

Ezáltal nyilvánvaló, hogy az EAL kitűnik az ügyfélközpontú rugalmasság, innovatív magatartás és kapcsolatkezelés területén. Több partnerünk is az EAL teljes portfólióját használja, emiatt gyakori kérés az egyedi szoftver készítése ezen ügyfeleink számára. A tény, hogy nagy európai tendereket is nyer az EAL azt mutatja, hogy sikereit nem csak a kapcsolatok ápolásának köszönheti, hanem jó ár/érték arányának is. Kétséget kizáróan az EAL a legjobbak közé tartozik ezen a pályán.

 

 

Üdvözlettel,

 

EAL menedzsment

 

Stephan, Pascal és Jean-Paul Vos